Informació de Servei. Afectacions de trànsit per l’Escaldàrium

Dimarts, 5 de juliol de 2022 a les 09:57

Amb motiu de l’Escaldàrium previst pel 9 de juliol la circulació d’alguns carrers es veurà afectada. Consulteu les afectacions de trànsit a www.caldesdemontbui.cat

El proper 9 de juliol, a les 12 de la nit, tindrà lloc a Caldes de Montbui, l’Escaldàrium, la festa del foc i de l’aigua i durant tot aquest cap de setmana s’organitzen activitats abans i després de la festa.

Per aquest motiu, algunes zones del municipi es veuran afectades per l’estacionament i la circulació de vehicles.

Les afectacions previstes són les següents:

  • 6 de juliol de 2022, per muntatge d’estructures per a les activitats de l'Escaldàrium, i altres, a partir de les 8 h del matí, la circulació quedarà restringida a plaça de la Font del Lleó, carrer de Forn i carrer de Barcelona. Sí que es podrà circular pels carrers de Pont i Vic.
  • 7 de juliol de 2022, assaig general de l’Escaldàrium. Entre les 20 h i les 00 h, es tallarà totalment el trànsit als següents espais públics: plaça de la Font del Lleó, carrer de Pont, carrer de Forn i carrer de Barcelona.
  • 8 de juliol de 2022, El Judici. Si en pengen una, ens pengen a totes. Entre les 20 h i les 00 h, es tallarà totalment el trànsit als següents espais públics: plaça de la Font del Lleó, carrer de Pont, carrer de Forn i carrer de Barcelona.
  • Des de divendres 8 de juliol, a partir de les 8 h i fins diumenge 10 de juliol a les 7 h, no es podrà aparcar a la plaça de Taunusstein.
  • 9 de juliol de 2022

Escumàrium, a la plaça Can Rius: quedarà tallat al trànsit l’accés a la plaça Can Rius pel carrer de Pont, entre les 12 h i les 14 h.

La Cultura amb l’Escaldàrium: quedarà tallat al trànsit l’accés a plaça de l’Església, de les 17.45 h a les 19.30 h: plaça de l’Església, carrer de Roma i carrer de Font i Boet.

Escaldàrium, Festa del Foc i de l’Aigua. A partir de les 20 h quedarà totalment prohibit l’accés a la plaça de la Font del Lleó i el nucli antic. Es tallarà totalment el trànsit als següents espais públics: plaça de la Font del Lleó, carrer de Pont, carrer de Forn i carrer de Barcelona.

  • La plaça de Taunusstein i els seus accessos quedaran tallats a la circulació entre les 12 de la nit i les 7 h del diumenge 10 de juliol.

 

  • 9 i 10 de juliol: no es permetrà l’entrada ni la sortida de vehicles a l’aparcament de Les Cremades, i per tant quedarà tallat al trànsit el carrer Major, entre el Passeig del Remei i Les Cremades, de les 00 h a les 07 h del matí.

 

L'Ajuntament agraeix als veïns i les veïnes la col·laboració i demana disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@balldediables_caldesdemontbui

@bomber_caldesdmontbui

@escaldarium

@associaciolaforca

@_solemusic

 

#escaldarium2022 #escaldarium #caldesdemontbui

Darrera actualització: 05.07.2022 | 10:02