Feu les vostres aportacions i/o suggeriments al Pla d’Actuació Municipal

Dilluns, 4 de desembre de 2023 a les 12:29

Les aportacions i suggeriments de la ciutadania i de la resta de formacions polítiques es recolliran fins el 31 de desembre a través de la plataforma Decidim i en una Audiència Pública que se celebrarà l’11 de desembre, a les 18 hores

El Pla d'Actuació Municipal (PAM) és el document que recull els objectius que ha establert el govern per tirar endavant l’activitat de l’Ajuntament durant els propers quatre anys de mandat. Conté els eixos estratègics, els objectius i les accions que es desplegaran entre el 2023 i el 2027.

Abans de l’aprovació definitiva, prevista pel gener, l’Ajuntament ha iniciat un procés d’informació pública amb l’objectiu de recollir les aportacions, opinions i suggeriments de la resta de formacions polítiques i de la ciutadania.

El PAM es podrà consultar a la plataforma Decidim on s’ha habilitat un formulari per recollir les opinions de la ciutadania. El termini per fer arribar aportacions acaba el 31 de desembre. A més, el dilluns 11 de desembre a les 18 h es farà una Audiència Pública a la Sala de Plens de l’Ajuntament per presentar a tota la ciutadania els continguts del PAM i atendre els dubtes i les consultes que hi pugui haver.

Darrera actualització: 04.12.2023 | 12:33

Enllaços