Festa Major 2023: Servei especial de bus urbà a les urbanitzacions durant les tardes i les matinades de Festa Major

Dilluns, 2 d'octubre de 2023 a les 13:39

Del divendres 6 al dilluns 9 d’octubre i de l’11 al 15 d’octubre, l’Ajuntament ofereix un servei especial de bus urbà que connectarà el nucli urbà amb la majoria de les urbanitzacions durant la tarda i la nit

A partir del divendres 6 al dilluns 9 d’octubre i de l’11 al 15 d’octubre, l’Ajuntament ofereix un servei especial de Festa Major del bus urbà. La particularitat d’aquest servei és que funcionarà durant pràcticament tota la nit i a les tardes de tots els dies festius.

A la tarda, hi haurà dues expedicions cada hora (una per cada línia) que sortiran de l’estació d’autobusos i que donaran la mateixa cobertura a les urbanitzacions que el servei de bus urbà (la L291 i 293).

Com a novetat, el servei nocturn, un cop torni de Can Valls, farà parada al Tint, a la parada d’autobusos i a la plaça Taunusstein. Aquest recorregut està pensat per facilitar el desplaçament de la Fira d’Atraccions a l’espai d’oci nocturn de la Festa Major.

A les nits, les dues línies s’unificaran i les dues expedicions del bus especial donaran cobertura a les urbanitzacions.

Aquestes expedicions es realitzaran a les urbanitzacions de Can Valls, Torre Negrell, Can Maspons, Els Lledoners, Els Saulons i la Font del Enamorats, segons la demanda dels passatgers que hi hagi en cada moment.

Consulteu els horaris i els recorreguts al web de l’Ajuntament i de l’operadora, Sagalés.

Darrera actualització: 02.10.2023 | 13:39