Els desplaçaments permesos en cotxe s’hauran de fer individualment

Dijous, 19 de març de 2020 a les 11:30

El Govern de l’Estat ha decretat que la circulació permesa s’haurà de realitzar de manera individual. Excepcions: acompanyament de persones amb discapacitat, menors d’edat, persones grans o que hi hagi una causa justificada. L’incompliment implica sancions econòmiques.

El Govern ha modificat el Reial Decret RD 463/20 pel que, des de les 00.00 hores del dia 18 de març de 2020, només es permetrà un conductor per cotxe, prohibint-se els desplaçaments amb acompanyants.

Pel que fa a la utilització de el vehicle privat, la modificació preveu que la circulació s'ha de fer de forma individual, llevat que s'acompanyi a persones amb discapacitat, a menors d’edat, a gent gran, o que hi hagi una causa degudament justificada.

En cas d'incomplir aquesta norma la sanció podria ascendir a una quantia mínima de 300 euros i una màxima de 1.000 euros.

Aquesta modificació també limita la llibertat de circulació per les vies d'ús públic com poden ser les platges i s’autoritza l’obertura d’establiments sanitaris i clíniques veterinàries.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@salutcat

#Coronavirus

#COVID19

#quedatacasa

Darrera actualització: 08.04.2020 | 10:32