El termini per demanar la bonificació de la taxa de deixalles queda suspès i es reprendrà un cop finalitzat l’estat d’alarma

Dilluns, 23 de març de 2020 a les 12:57

El termini previst per presentar la bonificació de la taxa de deixalles, atenent el RD 463/2020, queda suspès i interromput. Els 15 dies que faltaven per acabar el període de voluntària, es reprendran un cop finalitzat l’estat d’alarma

El termini per presentar la sol·licitud de bonificació de la taxa de residus, segons l’ordenança fiscal que regula aquesta taxa, és de l’1 de gener al 31 de març de 2020.

El RD 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per COVID-19, contempla la suspensió i interrupció dels terminis per a la tramitació de procediments administratius.

Per tant, a partir del 14 de març (data de l’entrada en vigor del RD 463/2020) queda suspès i interromput el termini, i els 15 dies que quedarien per acabar el període de voluntària es reprendran un cop finalitzat l’estat d’alarma.

L’Ajuntament recorda que els habitatges que disposen d’una reducció aprovada durant l’any 2019 pels òrgans corresponents se’ls aplicarà el percentatge de reducció de la tarifa que es va aplicar l’any 2019. No serà necessari sol·licitar de nou l’aplicació de la reducció excepte en els casos de modificació del tipus de recollida realitzada.

Els habitatges que no disposin d’una reducció aprovada, els seus propietaris poden demanar l’aplicació de la reducció de la tarifa o si és el cas incrementar-la mitjançant la presentació telemàtica d’una sol·licitud al registre general de l’Ajuntament. La metodologia per obtenir-la és la mateixa que fins ara i que es pot consultar a l’apartat de tràmits del web de l’Ajuntament.

D’altra banda, lAjuntament informa que la deixalleria estarà tancada durant el període d’estat d’alarma.

Darrera actualització: 23.03.2020 | 12:59