El 15 de febrer se celebrarà el sorteig públic per escollir les persones que viuran en els habitatges joves de Caldes

Divendres, 9 de febrer de 2024 a les 00:00

El dijous 15 de febrer a las 11 h se celebrarà a la Sala de Plens el sorteig públic per escollir les persones que podran anar a viure a un del 8 habitatges joves construïts per l’Ajuntament

El proper dijous 15 de febrer a les 11 h del matí, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, es durà a terme el sorteig públic per adjudicar els 8 habitatges joves públics entre les persones candidates. 

La mecànica del sorteig consistirà en ordenar alfabèticament la llista definitiva de persones sol·licitants per a cada un dels grups definits a les bases segons el primer cognom de la persona admesa en el procés d’adjudicació. A partir d’aquí, s’assignarà un número a cada sol·licitud en ordre creixent. El número assignat servirà per a participar al sorteig dins la llista d’adjudicació d’habitatge en la que es concorri. Un cop fet això, s’extrauran la totalitat dels números d'aquesta primera relació, establint-se així l’ordre de prioritat en l'elecció dels habitatges a adjudicar. Els primers números en cada grup d’habitatges correspondran a les persones adjudicatàries dels habitatges disponibles i tots els restants conformaran la llista de reserva. El sorteig finalitzarà un cop extreta la totalitat dels números.

A partir d’aquí, les persones sol·licitants, per estricte ordre de la llista resultant del sorteig, hauran de presentar la documentació referent a l’acreditació del compliment dels requisits generals, econòmics i específics. Les persones escollides disposaran de 10 dies hàbils, a partir del dia en que rebin el requeriment oficial, per presentar a l’Oficina d’Habitatge de l’Ajuntament tota la documentació acreditativa dels requisits exigits per la convocatòria.

L’edifici d'habitatge públic per a joves de 16 a 30 anys, ubicat a l’avinguda de Josep Fontcuberta davant del parc de Romà Martí de Caldes, disposa de 8 habitatges inclosos en el règim d’Habitatge de Protecció Oficial. Cada habitatge, amb una superfície d’uns 36m², disposa d’una sala oberta amb cuina i menjador, un dormitori doble, un vestidor i un bany. L’edifici, de 3 plantes, disposa de 8 habitatges per a un màxim de 16 persones. Tot l’edifici és accessible i un dels habitatges està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. A més, a la planta baixa hi ha una zona comunitària polivalent oberta a un jardí amb una terrassa i una pèrgola.

Darrera actualització: 09.02.2024 | 12:42