Cursos presencials per fomentar l’ús oral del català. Inscripcions del 17 al 21 de desembre

Divendres, 5 de novembre de 2021 a les 12:28

El període d’inscripció de cursos de català és del 17 al 21 de desembre. Les proves de col·locació, que són un pas previ, es poden sol·licitar fins al 10 de desembre. Inscripcions al CPNL

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) amplia l’oferta de cursos presencials per fomentar l’ús oral del català i obre el període per a realitzar les proves de col·locació que permeten assignar als futurs alumnes el nivell adient segons els seus coneixements. Aquestes proves, que són un requisit per a la inscripció, ja es poden sol·licitar fins al 10 de desembre. La inscripció dels cursos d'hivern tindrà lloc del 17 al 21 de desembre i estarà marcada per l'ampliació de l'oferta dels cursos presencials. L'objectiu és facilitar l'ús oral del català entre els alumnes dels primers nivells d'aprenentatge.

Amb una validesa de dos anys, la prova de col·locació és gratuïta i es pot fer en línia o presencialment, en un centre de normalització lingüística. En queden exemptes les persones que acreditin el nivell amb una titulació oficial de la Secretaria de Política Lingüística o les que hagin fet un curs al CPNL a partir de l'any 2005. Tampoc han de fer prova de col·locació les persones que han de començar l'aprenentatge des del nivell més bàsic.

Un cop sol·licitada la prova de col·locació o acreditat el nivell, es podrà formalitzar la inscripció en línia a través del portal d'inscripcions. Les persones que hagin fet un curs al CPNL en els darrers 12 mesos s'hi podran inscriure el 17 de desembre, com a alumnes preferents. La resta de persones interessades tindran accés a la inscripció general, els dies 20 i 21 de desembre.

Els cursos que s'ofereixen en aquesta inscripció, amb una durada de 45 hores, començaran el 10 o 11 de gener i acabaran el 16 o 17 de març. També a través del web, els alumnes disposen de totes les indicacions necessàries per accedir a l'aula virtual, un cop formalitzada la inscripció.

Tota la informació necessària per preparar la inscripció, formalitzar-la i accedir a l'aula virtual és a l'espai "Inscriu-te a un curs" del web del CPNL.

Per a dubtes i consultes demaneu cita prèvia trucant als números de telèfon 93 115 10 73 o 634 75 71 51 o bé envieu un correu electrònic a caldes@cpnl.cat

Més informació:

Oficina de Català de Caldes de Montbui

Les Cases dels Mestres

C. Mestre Gregori Montserrat, 4, 2a planta.

Tel. 93 115 10 73 – caldes@cpnl.cat

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@cpnlcat

#Català

#PolíticaLingüística

Darrera actualització: 05.11.2021 | 12:28