Caldestiu 2023: sorteig públic per determinar l’ordre d’inscripcions al Casal d’Estiu i al Club Jove

Dijous, 25 de maig de 2023 a les 09:59

Les peticions d’inscripcions al Casal d’Estiu i al Club Jove superen les places ofertades. El sorteig públic per determinar l’ordre d’inscripcions es farà el dia 30 de maig, a les 12 h, al canal oficial de You Tube de l’Ajuntament. Consulteu el vostre número de sorteig

Un cop finalitzat el període de revisió de les sol·licituds presentades per al Casal Municipal d’Estiu i per al Club Jove d’enguany, l’Ajuntament de Caldes de Montbui informa que les peticions realitzades dins del termini superen les places disponibles per aquests.

Per tant, el proper 30 de maig a les 12 del migdia a través del canal oficial de You Tube de I'Ajuntament es realitzarà el sorteig per obtenir el número inicial des d’on es comptabilitzaran les places.

En els documents adjunts hi ha la relació de números de sorteig que corresponen a les sol·licituds presentades segons l’ordre de presentació per registre d’entrada ( E/XXXX/2023) per ambdós casals.

L’Ajuntament us recorda que en cas que no necessiteu el servei, ho comuniqueu el més aviat possible per donar opcions a les famílies que estan en llista d’espera.

Més Informació

Ajuntament de Caldes de Montbui

Pl. Font del Lleó, 11

De 9 h a 14 h

Tel. 93 862 70 24

estiu@caldesdemontbui.cat

www.caldesdemontbui.cat/caldestiu

Perfils i/o etiquetes d’interès:

twitter: @EsportsCaldesM

instagram: esportscaldesm

Darrera actualització: 25.05.2023 | 11:07