Caldes en clau 2022: accions competencials claus com a eina pel desenvolupament personal i professional

Dijous, 17 de març de 2022 a les 12:47

«Caldes en clau 2022» és un projecte integral d’accions competencials claus com a eina per a la inserció laboral. Informeu-vos al Servei d’Ocupació: T. 93 115 10 74 i A/e. pfo@caldesdemontbui.cat

L’Ajuntament de Caldes de Montbui conjuntament amb l’Ajuntament de La Llagosta impulsen el projecte «Caldes en clau 2022: accions compentencials claus com a eina per a la inserció laboral» amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones amb més dificultats d’inserció.

El projecte inclourà plans d’acció per a la inserció laboral, tallers de millora competencial, formacions especialitzades, “Speed dating”, mapes de competències i cicles d’experiències.

Si voleu dissenyar un pla d’acció, una formació professionalitzada i un acompanyament a la recerca de feina, informeu-vos al Servei d’Ocupació de La Piqueta.

En el marc d’aquest projecte, el mes de març s’iniciarà el curs de “Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals”.

Si teniu interès en participar en aquesta formació i/o rebre més informació podeu adreçar-vos al Servei d’Ocupació de La Piqueta a través del telèfon 93 115 10 74 o del correu electrònic pfo@caldesdemontbui.cat.

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#SOC

#FeinaActiva

Darrera actualització: 17.03.2022 | 12:50