BAN d’Alcaldia. Activitats del 12 i 19 de juny

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 09:00

L'alcaldia ha emès el Ban amb motiu de les activitats del 12 i 19 de juny que afecten al trànsit. Consulteu-lo a www.caldesdemontbui.cat

Els propers caps de setmana, entitats culturals de Caldes de Montbui organitzen diverses activitats que afecten al trànsit rodat i requeriran talls de trànsit.

Diumenge, 12 de juny de 2022

Activitats: Cercavila del 25è Aniversari de la Colla de Bastoners de Caldes de Montbui i la Trobada de Colles Castelleres del Vallès.

Horari: de 9h a 15h

Recorregut: carrer d’Homs amb avinguda Pi i Margall – Avinguda Pi i Margall – plaça de l’Àngel – carrer d’Asensi Vega – plaça de l’Església.

  • En l’horari esmentat de 9 h a 15 h, l’Avinguda Pi i Margall ha de quedar lliure de cadires i taules (i de qualsevol altre element que pugui obstaculitzar el pas de les colles culturals i dels autobusos clàssics), perquè es puguin a dur a terme totes tres activitats de manera segura.      Un cop acabades les activitats, i a partir de les 15 h, podreu tornar a restablir la vostra zona de terrassa, a l’avinguda de Pi i Margall.
  • No es podrà circular (ni entrada ni sortida de vehicles) a plaça de l’Església, en horari de 12h a 15h.

Diumenge, 19 de juny de 2022

Activitat: Caldeflor Corpus 2022

Horari: de 7h a 21h

Ubicacions: Plaça de l’U d’Octubre, carrer de Font i Boet (fins carrer de Sentmenat), carrer Forn i plaça de la Font del Lleó.

  • L’accés amb vehicle quedarà totalment restringit en els següents espais: plaça de l’Església i nucli antic (carrers Forn, Joan Samsó, Barcelona, Delger, Muralla, Roma), carrer de Font i Boet (entre pl església i carrer de Sentmenat) i carrer d’Asensi Vega.
  • Un cop acabada l’activitat, es podrà tornar a restablir l’accés al trànsit rodat, a partir de les 21 h.

Per tot això, i també per la possibilitat d'incidències o necessitats imprevistes, pròpies d'actes d'aquesta magnitud, s’ha d’evitar la utilització del vehicle en aquest entorn, durant la data i franja horària esmentada.

Cal que es faci previsió de l'accés a pàrquings particulars.

En cas de qualsevol dubte o necessitat puntual, la Policia Local (número de telèfon 938 654 141) us orientarà per tal de resoldre la incidència en la mesura de les possibilitats. Feu sempre cas de les seves indicacions.

Darrera actualització: 10.06.2022 | 12:17

Documents