Ajuts econòmics per a l’assistència a l’escola d’estiu municipal i al club jove de 2023

Dimecres, 24 de maig de 2023 a les 09:05

Del 31 de maig i fins al 7 de juny, és obert el termini de sol·licitud d’ajuts per a l’assistència al Casal Municipal d’Estiu i al Club Jove de 2023. Demaneu cita prèvia per lliurar-les

El Ple de l’Ajuntament, en la sessió de data 31 de març de 2016, va aprovar les bases reguladores dels ajuts econòmics per a l’assistència al Casal Municipal d’Estiu i al Club Jove. La Junta de Govern Local, en data 2 de maig de 2023, va aprovar la convocatòria d’aquests ajuts econòmics per aquest any 2023.

Les persones beneficiàries poden ser tots els alumnes empadronats/es a Caldes de Montbui i matriculats/des a centres públics i centre privats concertats d’educació infantil, primària i secundària, que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques.

La sol·licitud s’ha de presentar al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Caldes de Montbui per tal de revisar la documentació requerida. Recordeu que cal demanar cita prèvia trucant al número de telèfon 93 865 56 56 o a través de l’enllaç al web seleccionant en el desplegable de l’oficina d’atenció «Serveis Socials» i en el del tràmit que voleu fer «Beques»

Posteriorment la documentació caldrà lliurar-la a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament per registrar-la.

El període de presentació de sol·licituds s’inicia el 31 de maig i finalitza el 7 de juny, ambdós inclosos.

Més informació dels requisits, documentació i model de sol·licitud, en els documents adjunts.

Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament

93 865 54 20

bsocial@caldesdemontbui.cat

Darrera actualització: 25.05.2023 | 13:44