Ajuts econòmics per a l’assistència a l’escola d’estiu municipal i al club jove de 2021

Dijous, 3 de juny de 2021 a les 09:24

Del 14 i fins al 18 de juny, és obert el termini de sol·licitud d’ajuts per a l’assistència al Casal Municipal d’Estiu i al Club Jove de 2021. Demaneu cita prèvia per lliurar-les.

El Ple de l’Ajuntament, en la sessió de data 31 de març de 2016, va aprovar les bases reguladores dels ajuts econòmics per a l’assistència al Casal Municipal d’Estiu i al Club Jove. La Junta de Govern Local, en data 25 de maig de 2021, va aprovar la convocatòria d’aquest ajuts econòmics per aquest any 2021.

Les persones beneficiàries poden ser tots els alumnes empadronats/es a Caldes de Montbui i matriculats/des a centres públics i centre privats concertats d’educació infantil, primària i secundària, que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques.

La sol·licitud s’ha de presentar al Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Caldes de Montbui per tal de revisar la documentació requerida. Recordeu que cal demanar cita prèvia trucant al número de telèfon 93 865 54 20 o a través de l’enllaç al web http://scur.cat/KYNNXZ seleccionant en el desplegable de l’oficina d’atenció «Serveis Socials» i en el del tràmit que voleu fer «Beques»

Posteriorment la documentació caldrà lliurar-la a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament per registrar-la.

El període de presentació de sol·licituds s’inicia el 14 de juny i finalitza el 18 de juny, ambdós inclosos.

Més informació dels requisits, documentació i model de sol·licitud, en els documents adjunts.


 

Més informació:

Departament d’Acció Social de l’Ajuntament

93 865 54 20

bsocial@caldesdemontbui.cat


 


 

Darrera actualització: 03.06.2021 | 09:26