Ajuts econòmics per a l’assistència a les escoles municipals: Taller d’Art i Escola de Música Joan Valls: curs 2023/2024

Dilluns, 22 de maig de 2023 a les 08:30

De l’1 de juny i fins al 30 de juny, és obert el termini de sol·licitud d’ajuts per a l’assistència al Taller d’Art Manolo Hugué i per l’Escola de Música Joan Valls. Demaneu cita prèvia per lliurar-les

El Ple de l’Ajuntament, en la sessió de data 31 de març de 2016, va aprovar les bases reguladores dels ajuts econòmics per l’assistència als centres municipals de l’Escola Municipal de Música Joan Valls i del Taller d’Art Municipal Manolo Hugué. La Junta de Govern Local va aprovar, en data 25 d’abril de 2023, la convocatòria per al pròxim curs 2023/2024.

Les persones beneficiàries poden ser tots els/les alumnes empadronats/des a Caldes de Montbui, matriculats en els centres municipals de l’Escola Municipal de Música Joan Valls i del Taller d’Art Municipal Manolo Hugué que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques.

La sol·licitud s’ha de presentar al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Caldes de Montbui per tal de revisar la documentació requerida. Recordeu que cal demanar cita prèvia trucant al número de telèfon 93 865 56 56 o a través de l’enllaç al web seleccionant en el desplegable de l’oficina d’atenció «Serveis Socials» i en el del tràmit que voleu fer «Ajuts-taller d’art/escola de música».

També es pot presentar de manera telemàtica mitjançant instància genèrica, on ha de constar el model de sol·licitud imprès, omplert i signat, juntament amb tota la documentació obligatòria especificada als documents adjunts. 

Posteriorment la documentació caldrà lliurar-la a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament per registrar-la.

El període de presentació de sol·licituds s’inicia l’1 de juny i finalitza el 30 de juny.

Consulteu les Bases reguladores i la convocatòria en els documents adjunts.

Més informació:

Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament

Pl. de la Font del Lleó, 11 - 1a planta

93 865 54 20

bsocial@caldesdemontbui.cat

Darrera actualització: 18.05.2023 | 12:03