Ajuts de menjador escolar pel curs 2023-2024

Dilluns, 8 de maig de 2023 a les 11:23

El termini per presentar les sol·licituds d’ajuts per a l’assistència al menjador escolar per al curs 2023/24 és del 9 de maig al 9 de juny. Demaneu cita prèvia per lliurar-les

El Ple del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el 22 de març de 2023, va aprovar, entre d’altres, les bases reguladores dels ajuts de menjador per al curs escolar 2023/2024.

Poden sol·licitar l’ajut: el pare, la mare, les persones tutores legals o les persones encarregades de la guarda i protecció d’infants o adolescents escolaritzats en centres educatius sufragats amb fons públics de Catalunya en qualsevol dels cursos de segon i tercer dels ensenyaments de primer cicle d’infantil, en aquelles escoles de titularitat de la Generalitat on s’hagi implementat, i qualsevol dels cursos d’ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris.

La sol·licitud s’ha de presentar al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Caldes de Montbui per tal de revisar la documentació requerida. Recordeu que cal demanar cita prèvia, trucant al número de telèfon 93 865 56 56 o a través d’aquest enllaç i seleccionar en el desplegable de l’oficina d’atenció «Serveis Socials» i en el del tràmit que voleu fer «Beques menjador».

El període de presentació de sol·licituds s’inicia el 9 de maig i finalitza el 9 de juny.

Canals de tramitació

Telemàticament. Empleneu la sol·licitud genèrica, adjuntant la sol·licitud específica d’ajuts de menjador complimentada i signada per tots els membres de la unitat familiar i aportant la documentació obligatòria i requerida en les bases adjuntes. Cal disposar del certificat digital IdCAT. En el cas dels menors, pot signar el pare, la mare o el seu tutor legal.

Presencialment. Cal lliurar la documentació a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) un cop revisada pel Departament de Serveis Socials i es recomana portar la sol·licitud degudament complimentada i signada per tots els membres de la unitat familiar. En el cas dels menors, pot signar el pare, la mare o el seu tutor legal.

Trobareu tota la informació en el document adjunt. Consulteu les Bases reguladores dels ajuts de menjador del Consell Comarcal del Vallès Oriental i la convocatòria en els documents adjunts. També ho podeu fer, accedint a través d’aquest enllaç

Més informació:

Departament Serveis Socials de l’Ajuntament

Pl. de la Font del Lleó, 11 - 1a planta

93 865 54 20

bsocial@caldesdemontbui.cat

Darrera actualització: 08.05.2023 | 11:26