Ajuts de menjador escolar pel curs 2022-2023

Dilluns, 16 de maig de 2022 a les 14:41

El termini per presentar les sol·licituds d’ajuts per a l’assistència al menjador escolar per al curs 2022/23 és del 17 de maig al 15 de juny. Demaneu cita prèvia per lliurar-les

El Ple del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el 23 de març de 2022, va aprovar, entre d’altres, les bases reguladores dels ajuts de menjador per al curs escolar 2022/2023.

Poden sol·licitar l’ajut: el pare, la mare, el/la tutor/a legal o la persona encarregada de la guarda i protecció d’infants o adolescents escolaritzats en centres educatius sufragats amb fons públics de Catalunya en qualsevol dels cursos de segon i tercer dels ensenyaments de primer cicle d’infantil, en aquelles escoles de titularitat de la Generalitat on s’hagi implementat, i qualsevol dels cursos d’ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris.

La sol·licitud s’ha de presentar al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Caldes de Montbui per tal de revisar la documentació requerida. Recordeu que cal demanar cita prèvia trucant al número de telèfon 93 865 54 20 o a través de l’enllaç al web http://scur.cat/KYNNXZ seleccionant en el desplegable de l’oficina d’atenció «Serveis Socials» i en el del tràmit que voleu fer «Beques menjador».

El període de presentació de sol·licituds s’inicia el 17 de maig i finalitza el 15 de juny.

Canals de tramitació

  • Telemàticament. Empleneu la sol·licitud genèrica, adjuntant la sol·licitud específica d’ajuts de manejador complimentada i signada per tots els membres de la unitat familiar i aportant la documentació obligatòria i requerida en les bases adjuntes. Cal disposar del certificat digital IdCAT. En el cas dels menors, pot signar el pare, la mare o el seu tutor legal.
  • Presencialment. Cal lliurar la documentació a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) un cop revisada pel Departament de Serveis Socials i es recomana portar la sol.licitud degudament complimentada i signada per tots els membres de la unitat familiar. En el cas dels menors, pot signar el pare, la mare o el seu tutor legal (pàgina 3 de la sol.licitud)

 

Trobareu tota la informació en el document adjunt. Consulteu les Bases reguladores dels ajuts de menjador del Consell Comarcal del Vallès Oriental i la convocatòria en els documents adjunts. També ho podeu fer, accedint a través d’aquest enllaç

Més informació:

Departament d’Acció Social de l’Ajuntament

Pl. de la Font del Lleó, 11 - 1a planta

93 865 54 20

bsocial@caldesdemontbui.cat

Darrera actualització: 17.05.2022 | 11:56