Ajuts de menjador escolar pel curs 2021-2022

Divendres, 2 de juliol de 2021 a les 09:59

El termini per presentar les sol·licituds d’ajuts per a l’assistència al menjador escolar per al curs 2021/22 és del 15 de juny al 12 de juliol. Demaneu cita prèvia per lliurar-les.

El Ple del Consell Comarcal del Vallès Oriental, en sessió extraordinària de data 28 d’abril de 2021, va aprovar, entre d’altres, les bases reguladores dels ajuts de menjador.

Poden ser beneficiaris els alumnes empadronats a Caldes de Montbui, matriculats en un centre educatiu del Vallès Oriental, sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs corresponent a la convocatòria, sempre i quan no els pertoqui la gratuïtat del servei i compleixin els requisits establerts en les bases adjuntes.

La sol·licitud s’ha de presentar al Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Caldes de Montbui per tal de revisar la documentació requerida. Recordeu que cal demanar cita prèvia trucant al número de telèfon 93 865 54 20 o a través de l’enllaç al web http://scur.cat/KYNNXZ seleccionant en el desplegable de l’oficina d’atenció «Serveis Socials» i en el del tràmit que voleu fer «Beques menjador».

El període de presentació de sol·licituds s’inicia el 15 de juny i finalitza el 12 de juliol.

 

Canals de tramitació

  • Presencialment. Cal lliurar la documentació a l’Ofina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) un cop revisada pel Departament d’Acció Social i es recomana portar la sol.licitud degudament complimentada i signada per tots els membres de la unitat familiar. En el cas dels menors, pot signar el pare, la mare o el seu tutor legal (pàgina 3 de la sol.licitud)

 

Consulteu les Bases reguladores dels ajuts de menjador del Consell Comarcal del Vallès Oriental i la convocatòria en els documents adjunts.

 

Més informació:

Departament d’Acció Social de l’Ajuntament

Pl. de la Font del Lleó, 11 - 1a planta

93 865 54 20

bsocial@caldesdemontbui.cat

Darrera actualització: 02.07.2021 | 09:59