Participeu en l’encesa de l’arbre de Nadal

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 13:22

Els infants de 6 a 12 anys podran fer l’encesa de l’arbre de Nadal participant al sorteig de Shop in Caldes, compra a Caldes. La campanya finalitza el 27 de novembre

Les llums de Nadal s’encendran a Caldes de Montbui el divendres 2 de desembre a les 18 h des de la plaça de la Font del Lleó amb l’encesa de l’arbre de Nadal.

Els infants que tinguin entre 6 i 12 anys poden col•laborar en l’encesa de l’arbre de Nadal a través de la campanya “Llums, Nadal i Shop in Caldes”.

Del dilluns 14 de novembre fins el diumenge 27 de novembre les persones que comprin a algun dels més de 160 comerços adherits a Shop in Caldes podran participar a la campanya “Llums, Nadal i Shop in Caldes”. Per participar, s’ha escanejar el codi QR que hi haurà a cada establiment i emplenar les dades. Es pot participar tantes vegades com es vulgui, i només cal ser major d’edat.

El dilluns 28 de novembre es farà el sorteig entre totes les persones que hagin participat a la campanya. S’escolliran les tres persones que hauran de proposar un infant d’entre 6 i 12 anys perquè participi a l’encesa de la il·luminació nadalenca. El nom dels escollits es donarà a conèixer a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i de Shop in Caldes.

Les persones afortunades s’hauran de posar en contacte amb La Piqueta i juntament amb els representants dels comerços on hagin fet la compra seran els encarregats de prémer el polsador que encendrà les llums de Nadal de Caldes de Montbui.

 

Consulteu les bases en el document adjunt.

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#SHOP in CALDES

#Nadal

 

Darrera actualització: 23.11.2022 | 09:03