Ja podeu recollir les invitacions per participar en la narració de contes per a petits lectors d’aquest mes

Dimecres, 4 de desembre de 2019 a les 13:11

El 14 de desembre, a les 12 h, tindrà lloc a la Biblioteca, la narració de contes per a petits lectors «Contem i cantem per Nadal». El nombre de places és limitat i cal recollir les invitacions a la Biblioteca. Més informació: 93 862 67 56 -b.caldesm@diba.cat

El dissabte 14 de desembre, a les 12 h, tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Biblioteca Municipal, la narració de contes per a petits lectors: Contem i cantem per Nadal.

Alegria, ira, tristesa, serenitat, avorriment, sorpresa, por, amor... Totes aquestes emocions, i moltes més, les trobem a dins dels contes i de la música, i de tot això el nostre sac està ben ple! T’ho perdràs?

En aquesta ocasió, l’activitat anirà a càrrec d’Un conte al Sac i al finalitzar la sessió s’organitzarà una breu trobada amb els dinamitzadors per donar pautes als pares i mares de com treballar la lectura amb els més menuts.

L’acte s’adreça a infants fins 4 anys i el número de places és limitat. Per això, les persones interessades cal que presentin la invitació que prèviament hauran recollit a l’Àrea Infantil de la Biblioteca.

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Biblioteca de Caldes de Montbui

Instagram i Twitter: @bibcaldesm

 

Un conte al sac

Facebook: @1contealSac

#contes

#biblioteques

#lectura


 

Darrera actualització: 04.12.2019 | 13:12