Sant Jordi 2017: Pintapunt- 17è Concurs de punts de llibre de la Biblioteca.

Dilluns, 3 d'abril de 2017 a les 13:13

La Biblioteca Municipal de Caldes convoca als nens i a les nenes de Caldes a participar en el Concurs de Punts de Llibre, "Pintapunt 2017". El termini de presentació és fins el 20 d’abril. Més informació a www.caldesdemontbui.cat i a la Biblioteca www.bibliocaldes.cat

Participa en una nova edició del Pintapunt, el concurs de disseny de punts de llibre per Sant Jordi de la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui.

El punt en blanc el podeu aconseguir a la Biblioteca. El temari del dibuix és lliure i no ha d’estar necessàriament relacionat amb la Diada de Sant Jordi. S’ha de presentar pintat per la banda de davant i amb la butlleta omplerta. Es poden utilitzar diferents tècniques artístiques. Només s’admetrà un punt per participant.

El concurs distingeix entre les següents categories:

CATEGORIA A: educació infantil P3, P4 i P5
CATEGORIA B: cicle inicial de primària (1r i 2n)
CATEGORIA C: cicle mitjà de primària (3r i 4t)
CATEGORIA D: cicle superior de primària (5è i 6è)
CATEGORIA E: a partir de 13 anys

Premis
Es designarà un guanyador i un finalista per a cada categoria. El dibuix guanyador de cada categoria serà editat i s’utilitzarà com a punt de llibre de la Biblioteca, durant tot un any.

Els guanyadors i finalistes rebran, respectivament, un xec regal valorat en 60 i 40 € per gastar a l’establiment col•laborador assignat a cada categoria.

El període de presentació és fins el 20 d’abril a la sala infantil de la Biblioteca i el dia 23 d’abril a les 11.50 h, al Parc de l’Estació es lliuraran els premis.

Els punts s’exposaran a la Biblioteca fins al 22 de maig. Tots els punts, excepte els guanyadors, que els conservarà la Biblioteca, es podran passar a recollir de l’1 al 15 de juny.

Amb la col•laboració de: Llibreria Joc de Paraules, Papereria Llibreria Calvo-Boluda i Quiosc Papereria Arturo.

 

Darrera actualització: 03.04.2017 | 13:13