Carnestoltes 2016: ja teniu preparada la disfressa de Carnaval?

Dimarts, 19 de gener de 2016 a les 09:14

El concurs de disfresses serà el 6 de febrer, de 16.30 h a 19 h. Les inscripcions de comparses i grups al concurs ja es poden començar a fer fins el 3 de febrer (a l’OAC, al Centre Cívic i Cultural i al Toc). Consulteu les bases del concurs a www.caldesdemontbui.cat

Caldes de Montbui se suma a la celebració de Carnaval amb el concurs de disfresses i la tradicional rua que es farà el 6 de febrer i s’iniciarà a les 17.30 h al passeig del Remei.

També com és tradició, el Taller d’Art Municipal Manolo Hugué construirà el gran Ninot de Carnestoltes i el Ball de Diables es farà càrrec de cremar-lo.

Inscripcions al concurs de disfresses

Grups i Comparses:

- a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, fins el dimecres 3 de febrer abans de les 14 h.
- On line a http://carnaval.caldesdemontbui.cat fins el dimecres 3 de febrer abans de
les 14 h.
- a la secretaria del Centre Cívic i Cultural, fins el dimecres 3 de febrer abans de les 21 h.
- i a l’Espai Jove El Toc, fins el dimecres 3 de febrer abans de les 21 h.

Els grups de 4 a 10 persones es podran inscriure també el mateix dia 6 de febrer de 16.30 h a 17.15 h al passeig del Remei cantonada amb el carrer de Sant Sebastià de Montmajor. La documentació que cal presentar per inscriure’s al concurs de disfresses (categoria GRUP i COMPARSA) està detallada en les bases del document adjunt.

Individual, parella i trio:

- al passeig del Remei cantonada amb el carrer de Sant Sebastià de Montmajor, el mateix dia 6 de febrer de 16.30 h a 17.15 h

Aquells participants que ho desitgin poden fer arribar a l’organització un DIN A4 amb fotografies que demostrin que la disfressa és d’elaboració pròpia, a través de l’adreça de correu electrònic cultura@caldesdemontbui.cat abans del dia 4 de febrer.

Els esbroncs
1. Els esbroncs són versos de denúncia i sàtira que retreuen els defectes i les faltes de persones o fets esdevinguts i que s’adrecen al rei Carnestoltes, el ninot que encarna tots aquests mals i que, per expiar-los, és cremat la nit de Carnaval.
2. S’han de presentar per escrit dins un sobre a l’OAC de l’Ajuntament i adreçat al Departament de Cultura de l’Ajuntament fins al dia 3 de febrer. També s’han de fer arribar en suport digital o enviar en format PDF a l’adreça electrònica següent:cultura@caldesdemontbui.cat.
3. Han de tenir una extensió màxima de 200 paraules.

Organització de la rua de carnaval

La rua començarà a les 17.30 h al passeig del Remei Cantonada amb el carrer de Sant Sebastià de Montmajor (els participants hauran d’haver arribat al punt de sortida a les 16.45) i acabarà a la zona esportiva del Bugarai amb la tradicional esbroncada i crema del Rei Carnestoltes, les exhibicions de les disfresses i el lliurament de premis del concurs.

Consulteu les bases del concurs així com la documentació que cal presentar en el document adjunt.

Programa Carnaval 2016

Dissabte 6 de febrer
17.30 h RUA DE CARNAVAL
Recorregut: Pg. del Remei, c. Major, Pl. de l’Àngel, av. Pi i Margall, c. Mossèn Cinto Verdaguer i zona esportiva del Bugarai.

19 h* EXHIBICIÓ DE LES DISFRESSES, ESBRONCADA I CREMA DEL REI CARNESTOLTES I LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS DE DISFRESSES
Col•laboren: Taller Municipal d’Art Manolo Hugué i l'Electra Caldense, en la construcció i muntatge del Ninot de Carnestoltes i el Ball de Diables de Caldes de Montbui, a la crema del Rei Carnestoltes
Lloc: zona esportiva del Bugarai

* L'horari és aproximat en funció del desenvolupament de la rua.

Darrera actualització: 19.01.2016 | 12:54