Xerrada Instagram Live: “Cap a on volem que avanci Europa?”

Dilluns, 13 de juny de 2022 de 19.00 h a 19.30 h

Dilluns 13 de juny a les 19 h la regidora d’Europa i Projecció Exterior, Núria Carné, i l’eurodiputat i membre de la CoFoE, Jordi Solé, analitzaran les conclusions de la Conferència sobre el Futur d’Europa (CoFoE)

El dilluns 13 de juny a les 19 h s’abordaran els reptes del projecte europeu en una conversa a través d’Instagram entre la regidora d’Europa i Projecció Exterior, Núria Carné, i l’eurodiputat i membre de la CoFoE, Jordi Solé.

La xerrada arriba un cop presentades oficialment les conclusions de la Conferència sobre el Futur d’Europa (CoFoE), un projecte obert a la ciutadania que ha definit una cinquantena de propostes amb gairebé més de 300 mesures concretes per repensar Europa.

L’objectiu de la conversa és doble. D’una banda, divulgar quin treball s’ha estat fent a Europa entre les institucions i la ciutadania durant aquests mesos per apropar la ciutadania al cor d’Europa. D’altra banda, oferir la possibilitat als ciutadans de fer arribar les seves preguntes i/o propostes sobre el projecte europeu. Per fer-ho, només cal enviar un missatge d’Instagram al perfil de l’Ajuntament (@ajcaldesmontbui) o participar directament enviant un comentari durant la conversa.

Darrera actualització: 08.06.2022 | 13:54