Taula de Cooperació, Solidaritat, Pau i Drets Humans

Dimecres, 2 de juny de 2021 a les 18.00 h

La Taula de Cooperació, Solidaritat i Drets Humans és un espai de diàleg obert a les entitats de caire social i solidàries del municipi i, també, a la ciutadania. El seu objectiu és generar un espai de reflexió sobre conceptes universals que intervenen en la lluita contra les desigualtats i a favor de la dignitat de totes les persones. En aquesta ocasió assistirà un tècnic del Fons Català de Cooperació.

Per aquesta sessió s’estableix el següent ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta anterior.

2. Estat de comptes i projectes de la Regidoria de Cooperació i Solidaritat.

3. Programa Ciutats defensores dels drets humans 2021.

4. Projectes de cooperació al desenvolupament que opten a la convocatòria 2021. Les entitats que opteu a la convocatòria  tindreu l’oportunitat de fer una breu explicació del vostre projecte en una intervenció de màxim 10 minuts. Aquesta exposició permet donar a conèixer a la resta d’assistents a la Taula de cooperació, solidaritat, pau i drets humans els vostres projectes i alhora ens dona l’oportunitat d’aclarir qüestions i/o compartir observacions. Comptarem amb la presencia d’un tècnic del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Si us cal suport o quelcom podeu contactar amb la tècnica de cooperació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui a través del correu electrònic solidaritat@caldesdemontbui.cat.

5. Torn obert. 

 

Tota la documentació anterior de la TCSPDH la podeu trobar a la web municipal http://bit.ly/taulacoop

L’acte és obert a tota la ciutadania, si esteu interessats i/o voleu assistir-hi cal que us adreceu a solidaritat@caldesdemontbui.cat- T 93 862 70 24, indicant el nombre de persones que vindreu de cada entitat o a títol personal i us facilitaran l’enllaç a la Plataforma Zoom.

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#solidaritat

#cooperació

#vacancesenpau

#DretsHumans


 

Darrera actualització: 26.05.2021 | 08:40