Sessió de participació per a la definició col·lectiva de l’edifici d’habitatge per a joves

Dimarts, 30 de juny de 2020 de 17.30 h a 19.30 h

L’Ajuntament de Caldes de Montbui inicia un procés participatiu per definir de manera col·lectiva l’edifici d’habitatges per a joves que es construirà al municipi.

Si tens més de 16 anys pots participar en aquest procés de participació que inicia l’Oficina d’Habitatge i que permetrà reflexionar i debatre sobre aspectes claus d'aquest edifici que serà construït a l’avinguda Fontcuberta, com els valors, els usos comunitaris interiors i exteriors, la funcionalitat dels espais, la gestió, els requisits per accedir-hi, els espais compartits, etc.

Inscriu-te a través a d’aquest Formulari i ens ajudaràs a conèixer aproximadament el núm. de persones que participareu i organitzar-nos millor.

Amb motiu de l’estat d’alarma de la Covid-19 les sessions de debat es començaran de manera virtual, connectat a habitatgejovecaldes.cat i trobaràs l’enllaç per a participar-hi.

Et proposem aquesta ruta participativa formada per tres sessions de debat:

16/06, de 17.30 a 19.30 h

30/06, de 17.30 a 19.30 h

07/07, de 17.30 a 19.30 h

Si voleu fer aportacions i no podeu assistir a les sessions debat, podeu fer arribar les vostres reflexions o propostes a través del correu electrònic habitatge@caldesdemontbui.cat, fins el 8 de juliol.

El punt de partida per debatre els diferents eixos (valors del projecte, usos, espais i gestió) és un avantprojecte que podeu consultar a habitatgejovecaldes.cat. En aquesta web trobareu informació més complerta sobre l’habitatge, l’enllaç a la reunió, documents, recursos, vídeos, galeria de fotos, les convocatòries, les actes, i el dia a dia d’aquest projecte.


 


 


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Instagram: @eltoc

Facebook: ElTocespaijove

Twitter: @espaijoveElToc

#habitatgejove

#habitatgepúblic

#procésparticipatiu

Organitza:

Ajuntament de Caldes de Montbui

Lloc:

Sessions telemàtiques
Darrera actualització: 08.06.2020 | 12:12