Projecció del curtmetratge Op. 32 + concert de piano a càrrec de Daniela Bîrsa i Josep Maria Ricomà

Dissabte, 22 de maig de 2021 a les 19.30 h

En poques ocasions es pot assistir a la presentació d’un audiovisual projectat en el mateix espai on ha estat rodat i acompanyat d’una actuació posterior de la protagonista.

Tot això és el que passarà en la presentació del curtmetratge ‘Op. 32’ que organitza el Museu Thermalia els dies 22 (19.30 h) i 23 (12 h) de maig, a la Sala Noble de l’Espai Can Rius. Reserva d’entrades gratuïtes a www.caldescultura.cat

 ‘Op. 32’ és una producció catalana-moldava del col·lectiu audiovisual vallesà amb base a Caldes de Montbui, Plans Films (www.plansfilms.com), seleccionada al Boden International Film Festival 2021 de Suècia. 

 

El curtmetratge està dirigit per Vicenç Ferreres, i protagonitzat per les actrius calderines Lola Rascón i Elisabeth Esteve i per la pianista Daniela Bîrsa, vinculada a Caldes, i la seva mare Liuba Bîrsa. La música la signa el també calderí Ramon Solé. 

El curt va ser filmat per Roger Riera, Nando Caballero i Vicenç Ferreres el passat desembre a la Sala Noble de Can Rius i serà en el mateix espai on va ser filmat on es podrà veure.

Després de la projecció hi haurà un concert de piano a càrrec de Daniela Bîrsa i Josep Maria Ricomà.

El curtmetratge tracta entre d'altres temàtiques la pandèmia del covid-19, la cultura i la immigració, i està inspirat en la història real d'una de les protagonistes.

La “cultura segura” signa la base del guió d’aquest curt

En mig de la pandèmia provocada per la Covid-19 s’organitza un concert de música clàssica en una sala noble. La Maria i la Vera són dues treballadores del servei de neteja que, en el seu primer dia de feina, ho han de deixar tot a punt perquè l’esdeveniment sigui un èxit de “cultura segura”.

Aquesta és la primera incursió a la ficció de la productora Plans Films, que des de 2014 ha fet documentals de temàtica cultural i musical, seleccionats a festivals de Portugal, Mèxic i Argentina i al Festival Internacional de Documentals Musicals In-Edit de Barcelona.

 

Organitza:

Ajuntament de Caldes de Montbui

Lloc:

Sala Noble de l'Espai de Can Rius

Espai Can Rius

Carrer del Pont, 3 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon:93 865 41 40
Adreça electrònica: thermalia@caldesdemontbui.cat
Lloc web: www.visiteucaldes.cat/
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 14.05.2021 | 12:13