Del 16 al 24 de març
“Se'ns en va l’olla”: Plats estrella a la carta dels restaurants participants
Restaurant El Remei
Tel. 936 337 079
Arròs caldós de marisc
Cafè del Centre Cooperativa
Tel. 656 311 750
la nostra cassola vallesana
Càmping El Pasqualet
Tel. 938 654 695
Peus de porc guisats amb castanyes
Can Fanga
Tel.622 493 595
Melós d'ibèric confitat amb ceba i espècies a la cassola de ferro
El Pa Torrat
Tel. 93 865 40 78
Peus de porc amb salsa
El Remei
Tel. 93 865 00 02
Estofat de sèpia amb mandonguilles
Festuk Cafè
Tel. 630 550 800
Olleta de la Plana
Fika Brunch
Tel. 93 807 29 94
La nostra cassola verda (llegums de proximitat i verdures de temporada)
Hotel Balneari Broquetas
Tel. 93 865 01 00
Jarret de vedella amb salsa de ceps
La Rectoria
Tel. 93 865 01 97
Peus de porc a la cassola fets a foc lent de llenya
Na Madrona
Tel. 93 862 68 31
Contracuixa de pollastre a la mel amb macco de faves seques a la siciliana
Robert de Nola
Tel. 93 865 40 47
Guisat a l’antiga de porc ibèric amb prunes confitades
Rosset
Tel. 93 865 35 31
Sopa de farigola de la muntanya del Farell
Ukiyo Sushi Bar
Tel. 693 938 978
Ramen de marisc fet amb aigua termal i fideus Sanmartí