Exposició "Potser que deixi de fer esborranys" de Gerard Piñero Viñas

Del 9 a les 19.30 h al 26 de novembre de 2023 a les 21.00 h

Gerard Piñero nascut a Mollet del Vallès ens presenta la seva primera exposició fora dels murs del taller escola de Salvador Valente, i ho fa en una exposició en la que ens ofereix un passeig per l’evolució del seu estil pictòric que es consuma en una fidelitat per la creativitat i la recerca constant a través de l’art abstracte.

Una paleta rica, un joc incessant de moviments i un complex de treballs pictòrics que evoquen a mons imaginaris com també a moments de vida singulars, intensos on res s’amaga. Pintures amb tècnica mixta sobre tela i olis sobre tela que reflecteixen els seus aprenentatges, alhora que es nota la fluïdes i llibertat de moviments que denoten una part autodidacta i apassionada pel missatge que transmet.

La exposició serà inaugurada amb la presència de l’artista el proper dijous 9 de novembre a les 19:30h i podrà ser visitada fins el diumenge 26 de novembre.

*Entrega de premis dels concursos de fotografia de Festa Major*

El mateix dijous 9 de novembre a les 19:30 en un acte posterior al de la inaguració, es farà entrega dels premis dels concursos de fotografia de Festa Major: “La FM fa clic” concurs de fotografia ràpida i “Del mòbil a l’altell” concurs de fotografia d’instagram. Es repartiran tres premis per categoria i s’anunciaran les persones guanyadores de cadascun d’ells.

 

Horaris de l'exposició: de dimarts a diumenge d'11 h a 14 h i de 16 h a 21 h. 

Organitza:

El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista

Lloc:

Altell del Centre
Darrera actualització: 03.11.2023 | 08:44