El Documental del mes de febrer de la Biblioteca de Caldes de Montbui és “Domingo, Domingo”

Dimarts, 27 de febrer de 2024 a les 18.30 h

Cada últim dimarts de mes a les 18,30 hores la Biblioteca projectarà “El Documental del Mes”, un cicle que començarà el 27 de febrer i es perllongarà durant tot l’any, amb l’excepció de l’agost. L’objectiu d’aquesta proposta és apropar el gènere documental d’alta qualitat a la ciutadania. La projecció serà gratuïta i l’accés lliure fins omplir l’aforament.

El cicle arrenca el 27 de febrer, amb la pel·lícula documental “Domingo, Domingo”.

Sinopsi

Domingo Domingo és un petit agricultor valencià que crea una nova patent de taronja, per intentar vèncer el negoci de les grans multinacionals.

Al llarg del documental, descobrirem les amenaces al model d’agricultura pel que fa als cítrics valencians, basat en cooperatives de petits i mitjans productors. Centrant-se en l’humor del mateix protagonista, ens adonarem que el seu pla secret no podrà fer-se realitat de la forma que ell s’esperava.

El documental ha rebut premis al Festival Internacional Thessaloniki, Grècia, 2023, al FIC-CAT, Espanya, 2023 i al Docs València, Espanya, 2023.

Calendari de projeccions

El calendari previst de projeccions d’aquesta primera edició del Documental del Mes és el següents

•           26 de març – Petita Escola: Marie i Juliette van deixar l'ensenyament tradicional per obrir al cor de Brussel·les la “Petite École”, on acullen nens que no han anat mai a l'escola.

•           30 d’abril – Breaking Social: Punts d'inflexió que fan que la gent vulgui organitzar-se i protestar contra l'assassinat d'un periodista d'investigació a Malta i un riu sec a Xile.

•           28 de maig – Una vida com qualsevol: El pare de Faustine va immortalitzar a les pel·lícules familiars els moments més bonics de la seva vida, o això és el que ell pensava.

•           25 de juny – Pianoforte: ofereix una perspectiva íntima sobre els alts i baixos emocionals i musicals que afronten els participants en l’exigent Concurs Internacional de Piano Frédéric Chopin.

•           23 de juliol – Alis: Un grup d’adolescents que viuen en una casa d’acollida de Bogotà reben la invitació de tancar els ulls i imaginar la vida d’una companya fictícia anomenada Alis.

Organitza:

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Lloc:

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Biblioteca de Caldes de Montbui

Santa Teresa, 3-5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 862 67 56
Adreça electrònica: b.caldesm@diba.cat
Lloc web: bibliotecavirtual.diba.cat/caldes-de-montbui-biblioteca
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.02.2024 | 14:34

Imatges