Convocatòria de Ple

Dijous, 22 de febrer de 2024 a les 19.00 h

Podeu seguir-lo en línia a Ràdio Caldes -107,8 FM i també al canal de Youtube de l’Ajuntament[PMS1] 

L’Ajuntament ha habilitat un formulari de preguntes que la ciutadania podrà enviar a membres de la corporació durant la celebració de les sessions del Ple de l’Ajuntament. Aquest formulari complementa altres vies de participació que són: via registre telemàtic a través del tràmit de sol·licitud general o presencialment (assistint a la celebració del Ple).

La ciutadania podrà preguntar des de l’inici de la sessió plenària fins la fi del punt de Precs, preguntes i interpel·lacions. L’ús d’aquest formulari està supeditat a les següents condicions:

Es poden enviar preguntes de temes relacionats o no amb els punts que es tracten a la sessió plenària

Les preguntes han de ser enviades en el període comprès des de l'inici del Ple fins a la fi del punt Precs, preguntes i interpel·lacions. Un cop comencin les preguntes del públic que assisteix a la sessió no es farà la recepció de més preguntes formulades telemàticament.

Cal indicar la formació política o càrrec electe a qui s'adreça la consulta

És obligatori complimentar tots els camps del formulari

L'espai de la consulta no ha d'excedir els 500 caràcters

La vostra pregunta pot ser atesa en la sessió plenària en curs o en la següent sessió si es requereix temps per preparar i documentar la resposta.

Per preguntes que requereixen adjuntar documentació o altres aspectes als quals no doni resposta aquest formulari, feu servir el tràmit Sol·licitud General.

Podeu accedir al formulari a través d’aquest enllaç

El Reglament Orgànic Municipal regula, en l’article 108è, que totes les persones físiques o jurídiques tenen dret a intervenir en les sessions públiques del Ple. Les intervencions es faran respectant les normes de cortesia i, en cap cas, s’admetran paraules ofensives o injurioses contra l’Ajuntament o qualsevol dels seus membres, altres Administracions Públiques o Institucions Públiques o qualsevol altre persona o entitat.

L’Ajuntament us recorda que podeu seguir el Ple en línia, a Ràdio Caldes: www.radiocaldes.cat -107,8 FM i també al canal de Youtube de l’Ajuntament.

Consulteu l’ordre del dia en el document adjunt i accediu a la Sala de Plens Virtual.

Perfils, etiquetes i/o enllaços d’interès:

@RadioCaldes

 [PMS1]

 

 

Organitza:

Ajuntament de Caldes de Montbui

Lloc:

Sala de Plens
Darrera actualització: 20.02.2024 | 09:34