Conte virtual a càrrec de la missatgera del Llibreter Reial

Dimarts, 5 de gener de 2021 a les 19.00 h

La Biblioteca us convida a participar en la catorzena edició de la campanya “El Llibreter Reial”, per tal de fomentar la lectura entre els infants i els més joves. Enguany, degut a la pandèmia sanitària el format de la campanya és una mica diferent però us animem a participar en les activitats que la Biblioteca prepara per aquest Nadal.

A partir del 14 de desembre, podreu trobar un seguit de vídeos amb recomanacions de llibres per a diferents grups d’edat, d’entre 0 i 13 anys, disponibles a www.llibreterreial.cat on també podreu descarregar-vos un model de carta als Reis, exclusivament per a demanar llibres.

El dia 4 de gener, de 17 a 19 h, la missatgera del Llibreter Reial, que enguany serà l’encarregada de recollir les cartes amb les peticions lectores de tots els nens i de totes les nenes, farà una visita a la Biblioteca.

El dia 5 de gener a les 19 h, podreu escoltar un conte virtual que explicarà la missatgera del Llibreter Reial i que trobareu accessible a xarxes de la Biblioteca i al web www.llibreterreial.cat

El dia 7 de gener a la tarda, de 15.30 h a 21 h , els petits poden anar a la Biblioteca a buscar els regals que els Reis els hi hagin deixat.

Totes les activitats estan adaptades a les noves mesures de seguretat (mans, mascareta, distància de seguretat,etc) i per participar a l’acte del dia 7 de gener, cal informar-se prèviament a la Biblioteca. Més informació a la mateixa Biblioteca i a www.llibreterreial.cat

Organitza:

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Lloc:

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Biblioteca de Caldes de Montbui

Santa Teresa, 3-5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon:93 862 67 56
Fax: 93 862 68 06
Adreça electrònica: b.caldesm@diba.cat
Lloc web: www.bibliocaldes.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 14.12.2020 | 08:46