Cicle Salut i Alimentació promogut per Ràdio Caldes: Emissió del programa Amb molt de gust a la cuina i a la taula
A càrrec de Joan Dalmau, cuiner, i Rosa M. Espinosa, nutricionista
Ràdio Caldes: 107.8 FM - www.radiocaldes.cat
Hora d'emissió: 11.30 h
Dimarts 5 d'abril
- La importància d'una alimentació mediterrània, de temporada, amb productes frescos i basada en una cuina senzilla
- Els antioxidants
- Aliments amb propietats beneficioses antiinflamatòries o analgèsiques; per exemple els tanins de la poma o el raïm; la vitamina C dels cítrics; els antibiòtics naturals dels fruits vermells; o la quercitina de la ceba i la poma
- Receptes amb alguns d'aquests aliments
Dimecres 6 d'abril
- El sistema immunològic. Podem modular-lo a través de l'alimentació? Probiòtics i Prebiòtics
- L'alimentació adaptada a la simptomatologia: nàusees, vòmits, problemes de deglució, problemes de masticació, anorèxia, etc.
- Receptes i trucs culinaris específics per a la simptomatologia
Acte organitzat amb motiu de la celebració del 30è aniversari de Ràdio Caldes i en el marc de la celebració del 7 d'abril, Dia mundial de la salut.
Ràdio Caldes
107.8FM
www.radiocaldes.cat