Cicle Salut i Alimentació promogut per Ràdio Caldes: Emissió del programa Amb molt de gust a la cuina i a la taula

Dimarts, 5 d’abril de 2011 a les 11:30h

A càrrec de Joan Dalmau, cuiner, i Rosa M. Espinosa, nutricionista
Ràdio Caldes: 107.8 FM - www.radiocaldes.cat

Hora d'emissió: 11.30 h

 

Dimarts 5 d'abril
- La importància d'una alimentació mediterrània, de temporada, amb productes frescos i basada en una cuina senzilla
- Els antioxidants
- Aliments amb propietats beneficioses antiinflamatòries o analgèsiques; per exemple els tanins de la poma o el raïm; la vitamina C dels cítrics; els antibiòtics naturals dels fruits vermells; o la quercitina de la ceba i la poma
- Receptes amb alguns d'aquests aliments

 

Dimecres 6 d'abril
- El sistema immunològic. Podem modular-lo a través de l'alimentació? Probiòtics i Prebiòtics
- L'alimentació adaptada a la simptomatologia: nàusees, vòmits, problemes de deglució, problemes de masticació, anorèxia, etc.
- Receptes i trucs culinaris específics per a la simptomatologia

Acte organitzat amb motiu de la celebració del 30è aniversari de Ràdio Caldes i en el marc de la celebració del 7 d'abril, Dia mundial de la salut.

Ràdio Caldes
107.8FM
www.radiocaldes.cat

Darrera actualització: 2.05.2013 | 16:09