34a. Fira de Nadal. Cocció i tast del tradicional brou de Nadal

Diumenge, 1 de desembre de 2019 a les 17.30 h

Cocció i tast del tradicional brou de Nadal, fet amb aigua termal i en una olla gegant i foc de llenya. Se serviran racions de verdura i de carn d’olla del brou de Nadal (fins a acabar les existències).

Col·laboradors del brou de Nadal: Carnisseries: Clotet, Llonch i Riu; Polleria: Cal Paretas; Llegums Cuits: Parellada; Verdues i hortalisses: Aleix Pla, Difruit, Patates Jaume Coll i Verdura Masclans; Xarcuteries: El Celler, Pedragosa i Rosàs (ca l’Amàlia)

Organitza:

Thermalia. Museu d’Art i Patrimoni. Oficina de Turisme i col.labora Miró Jardineria

Lloc:

Plaça de la Font del Lleó
Darrera actualització: 26.11.2019 | 11:27