2a Jornada d'Acció Climàtica

Dissabte, 25 de març de 2023 de 09.00 h a 14.00 h

En aquesta ocasió, el meteoròleg de TV3 Enric Agud serà l’encarregat de presentar les jornades. L’acte central serà una taula rodona amb els representants de l’AMERC (l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes) per compartir les experiències d’aquests municipis en relació a la transició energètica i l’acció climàtica.

La jornada també ha de servir per fer un reconeixement públic per l’aposta per la transició energètica. Per això, s’entregaran diversos reconeixements a una entitat, dues famílies i dues empreses que formen part de la Modalitat B de La CEL i que són els que més potència fotovoltaica han instal·lat el 2022.

Durant tot el matí, estarà habilitat un punt d’informació de l’Oficina d’Acció Climàtica per oferir informació ala ciutadania i gestionar les noves inscripcions a la Modalitat A de La CEL. A més, hi haurà una exposició de motos i bicicletes elèctriques i un Joc d’escapada “Qüestió de temps”, una experiència sobre el canvi climàtic per a nens i nenes de 8 a 12 anys.

Organitza:

Ajuntament de Caldes de Montbui

Lloc:

Plaça de Catalunya
Darrera actualització: 16.03.2023 | 11:07