Còmic Club Caldes. Lectura de l’obra La levedad, de Catherine Meurisse

Dijous, 26 de maig de 2022 a les 18.00 h

El 26 de maig, a les 18 h, es farà la lectura de l’obra La levedad, de Catherine Meurisse. Inscripcions a la Biblioteca o per whatsapp 683267016

El club de lectura Còmic Club Caldes pretén fomentar el món del còmic: la seva edició, les il·lustracions, les temàtiques, els guions, etc. Es tracta d’un espai de reunió on intercanviar idees i opinions a partir de la lectura d’uns títols prèviament seleccionats.

La propera lectura es farà el dia 26 de maig, a les 18 hores, i serà de l’obra La levedad de Catherine Meurisse.

Sinopsis

El dia 7 de gener de 2015, l'alarma del despertador de la dibuixant Catherine Meurisse no va sonar, fent que arribés tard a la reunió de l'equip editorial de la revista Charlie Hebdo.

Després de l'atemptat a la revista, trasbalsada però decidida a trobar un nou punt de partida, l'autora, que ha perdut gairebé tots els seus suports, emprèn un viatge buscant la bellesa.

 

L’activitat, que serà dinamitzada per Daniel González, redactor del blog Tebeosfera, s’adreça a persones majors de 18 anys.Per participar-hi, no cal tenir coneixements previs només cal formalitzar la inscripció ja que les places són limitades. Podeu fer-ho a la Biblioteca o per whatsapp al número de telèfon 683 26 70 16. Les persones interessades poden passar a recollir els exemplars d’aquesta sessió pel taulell de préstec de la Biblioteca.

Properes lectures previstes:

  • El 15 de juny de 2022, a les 18 hores. Títol a confirmar

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@bibcaldesm

#còmic

Organitza:

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Lloc:

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Biblioteca de Caldes de Montbui

Santa Teresa, 3-5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 862 67 56
Adreça electrònica: b.caldesm@diba.cat
Lloc web: bibliotecavirtual.diba.cat/caldes-de-montbui-biblioteca
Horari:  
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 11.05.2022 | 12:25