Segona sessió de Lab Digital "Midnight Scenes Ep.2: The Goodbye Note"

Dimecres, 10 de març de 2021 a les 19.00 h

La Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui engega el nou projecte «Laboratoris de ficció digital», una iniciativa que neix del CCCB amb la col·laboració de la xarxa de Biblioteques.

En aquest laboratori es pretén acostar acostar als participants a la ficció digital i als videojocs des d’una mirada més oberta i crítica de forma que s’aprèn jugant. I, a mesura que es va jugant, també s’aprendrà a analitzar el joc com si es tractés d’un llibre.

Per aconseguir això, el laboratori utilitza el format d’un Club de lectura virtual on els participants opinaran sobre la seva experiència jugant als videojocs del dissenyador Octavi Navarro. Un dinamitzador s’encarregarà de dirigir la sessió per aprofundir en cada obra, ja sigui dins de la partida o en el debat posterior.

El taller està adreçat a joves a partir de dotze anys. Està organitzat en 3 sessions d'1 hora i per poder descarregar el joc cal inscripció prèvia a la Biblioteca.

L’emissió es farà de manera simultània per Twitch, Youtube, Facebook Live i Discord. Es facilitaran els enllaços per accedir a les sessions, que seran obertes a tothom, i tot el programari necessari és gratuït.

Els jocs de cada sessió són els següents:

 

 

Inscripcions a través d’aquest formulari:

 

Més informació a la Biblioteca Municipal de Caldes:

b.caldesm@diba.cat

T. 93 862 67 56

683 26 70 16


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Instagram i Twitter: @bibcaldesm

@bibliotequesxbm

 

Organitza:

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Lloc:

Sessió Virtual
Darrera actualització: 26.02.2021 | 11:42