Participa a l'European Clean Up Day! Recollida popular de residus a la Riera de Caldes

Diumenge, 8 de maig de 2016 de 09.00 h a 15.00 h

Per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura i donar visibilitat a la problemàtica, la EWWR (Setmana Europea de la Prevenció de Residus) coordina una jornada anual de neteja o clean-up day a tot Europa.


En els darrers anys, s’han organitzat a Europa diferents campanyes de neteja per fer front al problema de la brossa. El Clean-Up Day europeu, “Let’s Clean Up Europe!” vol aplegar les iniciatives locals en un únic esdeveniment que tindrà lloc el mateix dia a tot Europa; el seu objectiu és animar i arribar al màxim nombre possible de ciutadans europeus. La Jornada de neteja europea o Clean-Up Day europeu se celebrarà el 6-8 de maig de 2016.


Els participants del “Lets Clean Up Europe!”, que col.laboren en mantenir net el seu entorn, poden comprovar amb aquesta activitat la quantitat de residus que s’aboquen en el seu barri o municipi.


L’acció és una oportunitat única per incrementar el nivell de conscienciació sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de la gent.
Enguany a Caldes de Montbui s’ha organitzat la recollida popular de residus a la Riera de Caldes, que es farà el dia 8 de maig de 2016, de 9 h a 13 h. El lloc de trobada és al TOC ( c. de Font i Boet,4) i es recomana portar pantalons i màniga llarga, calçat de recanvi i aigua.


Les persones interessades en participar-hi poden contactar amb defensarieradecaldes@gmail.com. Més informació a http://residus.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/LCUE

Lloc:

Lloc de trobada: El TOC
Darrera actualització: 04.05.2016 | 10:33