Activitats amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones

Dimecres, 9 de març de 2016 a les 17.00 h

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, l’Ajuntament de Caldes de Montbui, la Fundació Santa Susanna, l’Associació Cultural de les Dones i la Coordinadora de Gent Gran, organitzen les activitats següents:

El dimecres 9 de març de 2015 a les 17 h, tindrà lloc a les Sales A i B de Les Cases dels Mestres el següent acte organitzat per l’Ajuntament de Caldes de Montbui i l’Associació Cultural de la Dona:

Movent les paraules
Lectura dramatitzada de contes de Montserrat Roig, on la paraula i la dansa es donen la mà i la música és el punt d’enllaç. Els textos de la Montserrat Roig conviden a qüestionar certs aspectes de la vida.

A continuació, es farà l’activitat “Dones amunt” organitzada per l’Ajuntament de Caldes de Montbui i la Fundació Santa Susanna i que consistirà en escriure un desig de millora de la situació de la dona o una reflexió, en un globus inflat i enlairar-ho entre totes les persones assistents.

 

Organitza:

Ajuntament de Caldes de Montbui, Associació Cultural de la Dona i la Coordinadpra de la Gent Gran i col.labora la Diputació de Barcelona

Lloc:

Sales Ai B de Les Cases dels Mestres
Darrera actualització: 26.02.2016 | 13:29