Voluntariat per la llengua

Dilluns, 2 de gener de 2023 a les 14:07

Entitat que fa la demanda: Oficina de Català de Caldes de Montbui del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental

Què és Voluntariat per la llengua?
Un programa de foment de l'ús social del català que vol facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d'aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la. A més es vol promoure entre el col•lectiu catalanoparlant la idea que no cal canviar de llengua per acollir millor les persones que arriben a casa nostra.

Qui pot ser voluntari?
Totes les persones majors d'edat que parlin català habitualment i que puguin comprometre's a dedicar 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb una altra persona que l’està aprenent o té els coneixements bàsics. 

Qui pot ser aprenent?
Totes les persones majors d'edat que parlen mínimament en català, tot i que sigui amb dificultats, i que volen guanyar fluïdesa per poder usar aquesta llengua en les seves activitats quotidianes, laborals o de relació social. 

Vols ajudar aquelles persones que volen aprendre la nostra llengua? Necessitem voluntaris per practicar el català. Vine, t’ho passaràs bé i és molt enriquidor!

Darrera actualització: 11.01.2023 | 14:01