Sobre els acords del Ple ordinari de febrer de 2019

Dijous, 28 de febrer de 2019 a les 20:20

www.caldesdemontbui.cat publica els acords de la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament celebrada el 28 de febrer. També podeu consultar les actes de plens anteriors al Portal de Transparència

El Ple de febrer ha aprovat el text d’un conveni que signaran Ajuntament i Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que permetrà al municipi gaudir de les instal·lacions esportives de l’Institut Manolo Hugué i afegir així infraestructures a la gran demanda d’espais per a la pràctica d’esports que existeix a Caldes de Montbui. El conveni regula que els usos per a entitats esportives es cenyiran a horaris de tarda entre setmana, a tot el dia de dissabte i als matins de diumenge, sempre respectant el calendari escolar i prioritzant les activitats pròpies del centre.

En el marc d’aquest conveni, l’Ajuntament farà una inversió a la pista esportiva de l’Institut Manolo Hugué per introduir millores i per permetre el seu accés sense que això impliqui poder circular lliurement per la resta de l’equipament escolar.

El Ple també ha aprovat les tarifes del servei urbà d’autotaxi per a l’any 2019.

Darrera actualització: 28.02.2019 | 20:23