Renovem el Pla Jove

Dimarts, 18 d'abril de 2017 a les 14:50

L’Ajuntament de Caldes de Montbui ha iniciat la renovació del Pla Jove 2017/2020, per al disseny del qual s’està fent una enquesta i es van organitzar grups de discussió entre joves de diferents àmbits

El Pla Jove vigent arriba a la seva fi i l’Ajuntament ha començat l’elaboració d’un nou pla de definició d’accions adreçades a donar resposta a les necessitats expressades per la població jove de Caldes de Montbui.

En aquest sentit, s’han obert tres línies de treball que serviran per elaborar una diagnosi i, a partir del juny començar la fase de disseny i redacció del Pla Jove 2017/2020.

Per al recull de les necessitats expressades pels joves en diferents àmbits temàtics s’han fet ja tres grups de discussió amb joves d’entitats, joves del Toc i joves del projecte de carrer Aire-ec. També s’han mantingut reunions tècniques de professionals implicats en el treball amb la població d’entre 12 i 30 anys.

Amb el mateix objectiu, s’ha obert una enquesta que estarà activa fins el 26 d’abril en la qual poden participar persones vinculades a Caldes de Montbui, per residència o per centre de formació o treball que tinguin entre 12 i 30 anys. L’enquesta és anònima i inclou un qüestionari amb preguntes sobre formació, ocupació, emancipació residencial, participació a la vida associativa, oci, cultura i salut.

La Fundació Ferrer i Guàrdia és l’encarregada d’elaborar l’enquesta i de analitzar els resultats i tot l’elaboració del nou Pla Jove es fa amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

L’accés al qüestionari és a través de l’adreça http://bit.ly/enquestajovecaldes.

Darrera actualització: 18.04.2017 | 14:51