Passejada calderina per Sant Andreu de la Barca

Dimecres, 19 d'abril de 2017 a les 13:04

La comitiva de passejants calderins visita avui Sant Andreu de la Barca, l’última de les passejades per a la gent gran del curs 2016/2017

El grup de participants en les Passejades per a la gent gran de Caldes de Montbui s’ha traslladat aquest matí a Sant Andreu de la Barca, l’última de les destinacions del cicle 2016/2017. Els calderins també han passejat enguany per Vilanova i la Geltrú i Sabadell, i van fer d’amfitrions durant la passejada per Caldes del passat març.

La cloenda del Cicle tindrà lloc a Granollers, en dos grups repartits entre els dies 16 i 17 de maig. Hi participaran 58 municipis i 2.391 caminaires. El grup de Caldes participarà en les activitats del 17 de maig.

El Cicle de passejades adreçades a la gent gran

Aquest programa de la Diputació de Barcelona es basa en diverses passejades que han d’estar totalment adaptades a les possibilitats i les necessitats del col·lectiu de gent gran; per tant, són suaus i assequibles. Majoritàriament han de discórrer per pistes forestals o camins de muntanya, reduint el màxim possible els trams urbans. Generalment, s’inicien sobre les 10 del matí i finalitzen cap a les 4 de la tarda. Es camina un total aproximat de 3 o 4 hores, i durant el recorregut es van realitzant diverses parades. Les distàncies a recórrer no poden ser superiors als 8 quilòmetres, però tampoc inferiors als 6 quilòmetres.

En el cas de la passejada a Caldes de Montbui, va començar al matí a la Torre Roja. Al migdia van fer una microvisita guiada a la plaça de la Font del Lleó, i van acabar la jornada amb un dinar al pavelló municipal de Torre Roja.

Darrera actualització: 19.04.2017 | 13:05