L'app Caldes Clar concursa al Sabadell Urban Challenge 2015

Dimarts, 24 de febrer de 2015 a les 12:07

Els regidors de Participació Ciutadania i Hisenda de l'Ajuntament, amb iPolitics, han presentat l'app Caldes Clar al Sabadell Urban Challenge, un concurs de solucions innovadores per a la gestió urbana

Caldes de Montbui ha portat al concurs organitzat per Promoció Econòmica de Sabadell SL l'app sobre transparència municipal i dades obertes que ha desenvolupat de la mà d'iPolitics i que rep el nom de Caldes Clar.

L'app es presenta en la categoria destinada a aplicacions per a dispositius mòbils amb temàtiques relacionades amb les potestats, competències, activitats o serveis dels municipis. L'exposició del projecte davant del tribunal de Sabadell Urban Challenge es va fer ahir (dilluns 23 de febrer) a càrrec d'Isidre Pineda, regidor de Participació Ciutadana, Josep Ramon Marañés, el regidor d'Hisenda, i Miquel Gallego membre d'iPolitics. L'equip va exposar els aspectes institucionals, financers i tècnics de l'app.

El Sabadell Urban Challenge 2015 és un concurs de solucions innovadores per la gestió urbana organitzat per Promoció Econòmica de Sabadell SL, que se celebra dins del marc del Sabadell Smart Congress (25 i 26 de febrer) al recinte de Fira Sabadell. El concurs permet la participació d'iniciatives públiques i privades a través de dues categories, una per a apps i l'altra per a mobiliari urbà intel·ligent.

Descarregueu-vos l'app
Recordeu que trobareu l'app Caldes Clar disponible per iOs i Android i per a smartphones i tabletes.

CaldesClar és una iniciativa innovadora pensada per fer més transparents i senzills els comptes municipals que dóna resposta a la voluntat de l'Ajuntament de Caldes de promoure el concepte de Govern Obert i l'aprofitament dels nous mitjans digitals per acostar l'administració a la ciutadania.

CaldesClar ofereix d’una forma gràfica i comprensible les dades econòmiques del municipi, a través d'una navegació intuïtiva, basada en les pantalles tàctils. Entre altres coses, l'eina trasllada a infografies animades els complexos quadres econòmics dels fulls de càlcul.

Darrera actualització: 24.02.2015 | 12:08