L’Ajuntament revisa el Reglament i la taxa del servei d’aparcament

Dimecres, 10 d'octubre de 2018 a les 00:00

Mig any després de la posada en marxa de la nova regulació de l’aparcament en zona blava al municipi es fa una revisió del projecte i la normativa per ajustar el servei a la realitat diària

El dos de maig va entrar en funcionament el nou sistema de regulació de l’aparcament públic de Caldes de Montbui. De maig a octubre s’estan estudiant i recollint possibles millores al Reglament inicial que permetran augmentar l’eficiència de la regulació de l’aparcament en zona blava en superfície i del nou aparcament soterrat del centre.

En paral·lel a la modificació del Reglament del servei públic d’aparcament, que es va aprovar inicialment al Ple del 27 de setembre de 2018, cal iniciar la modificació d'ordenança fiscal núm. 28 reguladora de la Taxa per l’estacionament de vehicles de tracció mecànica en les vies públiques municipals.

L’aprovació provisional de la modificació de l’ordenança, encara per determinar, iniciarà el termini de presentació d’al·legacions, reclamacions o suggeriments per a tota la ciutadania, durant el termini habitual de trenta dies laborables d’exposició pública. L’Ajuntament informarà del procés a través del Tauler d’Anuncis (http://www.caldesdemontbui.cat/ajuntament/tauler-danuncis/)

 

Darrera actualització: 10.10.2018 | 08:22