L'Ajuntament presenta a les entitats de la vila el programa de la Festa Major 2007

Dijous, 20 de setembre de 2007 a les 14:15

La segona trobada d'associacions també va parlar el futur Consell Municipal de Cultura

 

Dijous al vespre es va celebrar a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Caldes de Montbui la segona trobada entre les entitats de la vila i el nou consistori. En aquesta reunió es va presentar a la vintena d'associacions assistents el programa de la Festa Major 2007 que inclou el desenvolupament de les propostes plantejades per les mateixes entitats en la primera reunió. L'objectiu de la trobada va ser, tal i com va dir el regidor de cultura Josep Gaspar, "que les entitats coneguin la programació que han ajudat a fer ja que gràcies a elles tindrem una Festa Major potent ".

 

Des del consistori s'hagués volgut mantenir aquesta reunió amb el programa d'actes encara obert però la manca de temps no ho ha permès. Tot i així, la trobada va servir per comentar, debatre i escoltar les opinions de les associacions.

 

A més, a la reunió es va presentar la proposta del reglament del Consell Municipal de Cultura, l'òrgan dinamitzador i de debat obert que intervindrà en el disseny de les polítiques culturals de la vila. Segons va afirmar Gaspar, "la voluntat de l'equip de govern és que sigui un consell de persones vinculades a les entitats i a la vida cultural de Caldes que vulguin treballar per a la cultura de la vila i l'interès general".

 

Aquesta proposta de reglament del futur Consell Municipal de la Cultura es pot trobar a la pàgina web municipal www.caldesdemontbui.cat i fins el dia 30 de setembre tothom qui ho vulgui pot fer arribar comentaris, esmenes o suggeriments a la proposta al correu electrònic cultura@caldesdemontbui.cat.

 

La primera trobada
El passat 27 de juny es va celebrar la primera trobada entre les entitats de la vila i l'Ajuntament de Caldes de Montbui. Aquesta reunió que va comptar amb l'assistència de 42 associacions va tenir com a principal objectiu parlar de la Festa Major 2007.

 

La trobada va servir per posar en comú diferents idees i per concretar la instal•lació de barraques d'entitats durant Festa Major, és a dir, un espai on les associacions puguin presentar-se a la ciutadania, oferir activitats o instal•lar barres de bar o parades de venda que siguin una font més de finançament.

Darrera actualització: 05.03.2013 | 11:23