Cinc joves calderins reben els Ajuts per activitats de cooperació al desenvolupament 2016

Divendres, 22 de juliol de 2016 a les 08:38

L'alcalde i el regidor de Cooperació lliuren els ajuts a cinc joves calderins que participaran en projectes de cooperació a El Salvador, Marroc, Mèxic i Guatemala

Dijous a la tarda, a l'Ajuntament, Jordi Solé, alcalde, Isidre Pineda, regidor de Cooperació i Solidaritat, Pilar Aznar, regidora d'Acció Social, i David Través, regidor de Joventut, van fer el lliurament oficial dels Ajuts a joves per activitats de cooperació al desenvolupament, corresponents a la convocatòria 2016. Els van rebre joves calderins Arnau Baulenas Bardia, Mireia Oliver Crespo, Roser Oliver Crespo i M.S.R. També ha estat premiat amb aquest ajut el jove Joan Serra Montagut, qui ja ha començat la seva estada solidària a Mèxic.

Aquesta és la novena edició dels ajuts que organitza l’Ajuntament de Caldes de Montbui i que es va iniciar l’any 2008. La voluntat d’aquesta convocatòria és promoure els valors solidaris entre la joventut calderina amb una ajuda econòmica per a les persones de 18 a 30 anys que faciliti la seva participació en activitats de cooperació internacional al desenvolupament en països del Sud. L’ajuda econòmica es destina a pagar les despeses d’assegurances de viatges o desplaçaments.

Enguany l’Ajuntament ha destinat 1.800 euros: 450 € per a l'Arnau Baulenas, que participarà en un projecte a El Salvador promogut per l'Institut de Drets Humans de la UCA; 450 € per a la M.S.R., que participarà en un projecte a Guatemala promogut per Dominica de la Anunciata; 225€ per a Mireia Oliver i 225€ per a Roser Oliver, que participaran en un projecte al Marroc promogut per ALKARIA; i 450 € per a Joan Serra, que participarà en un projecte a Mèxic promogut pel Casal Català de la Península del Yutacan.

 

Darrera actualització: 20.07.2023 | 10:49

Imatges