Acords del Ple ordinari del 21 de juliol de 2016

Divendres, 22 de juliol de 2016 a les 09:04

www.caldesdemontbui.cat ha publicat els acords de la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament celebrada el 21 de juliol de 2016. També podeu consultar les actes de plens anteriors al Portal de Transparència

1. APROVAR L’ESBORRANY DE L’ACTA DE LA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA ANTERIOR DE DATA 30 DE JUNY DE 2016.

L'acta s'aprova per assentiment.

2. APROVAR LA MODIFICACIÓ DEL LLOC DE TREBALL DE TRESORER/A. EXPEDIENT RH/107/2016 DE RECURSOS HUMANS.

Primer. Amortitzar a la plantilla una plaça de tècnic d’administració general, subescala tècnica, tècnic mitjà grup A, subgrup A2, i crear una plaça de tresorer/a, d’habilitació nacional, grup A, subgrup A1, categoria d’entrada.

Segon. Modificar el lloc de treball de Tresorer/a, segons l’annex 1 que acompanya la proposta.

Tercer. Aprovar la fitxa descriptiva del lloc de treball que s’adjunta a la proposta.

Quart. Publicar la modificació de la plantilla al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Cinquè. Publicar la modificació Relació de Llocs de Treball al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i trametre còpia a l’Administració de l’Estat i al Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya.

El punt s'aprova per unanimitat.

3. APROVAR INICIALMENT EL PROCÉS PER A L’ELABORACIÓ DEL PROJECTE EDUCATIU DE CIUTAT (PEC). EXPEDIENT 3.20/2016 D'EDUCACIÓ.

Primer. Manifestar l'acord d'iniciar el procés per a l'elaboració del Projecte Educatiu de Ciutat de Caldes de Montbui.

Segon. Manifestar el compromís polític de suport a l'elaboració i del Projecte Educatiu de Ciutat per al curs 2016-2017 i donar-hi continuïtat en anys posteriors per al seu desplegament.

El punt s'aprova per unanimitat.

4. APROVAR LA PRÒRROGA DEL CONVENI AMB EL CONSORCI PER A LA GESTIÓ DELS RESIDUS DEL VALLÈS ORIENTAL FINS AL 31 DE DESEMBRE DE 2016. EXPEDIENT TX103-2012-313 DE SERVEIS TERRITORIALS.

Primer. Aprovar la pròrroga del conveni amb el Consorci per a la gestió dels residus del Vallès Oriental, que té per objecte el finançament addicional del servei de recollida selectiva de les fraccions de vidre, paper cartró i envasos lleugers fins al 31 de desembre de 2016 d'acord amb l'addenda que va aprovar la Comissió Executiva del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

Segon. Aprovar el document comptable de retenció de crèdit per import de 12.901,90 euros a nom del Consorci per a la gestió dels residus del Vallès Oriental, en concepte del contingut addicional del servei de recollida selectiva de les fraccions de vidre, paper cartró i envasos lleugers fins al 31 de desembre de 2016, a càrrec de l'aplicació pressupostària 31 1621 22799 "recollida de residus".

Tercer. Comunicar aquests acords al Consorci per a la gestió dels residus del Vallès Oriental.

El punt s'aprova amb els vots a favor d'ERC i les abstencions de SC, CiU, PSC, UPC i PPC.

5. APROVAR LA VERIFICACIÓ DEL TEXT REFÓS DE LA MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA D’ORDENACIÓ URBANÍSTIC MUNICIPAL DE CALDES DE MONTBUI REFERENT AL SISTEMA DE COMUNICACIONS DE LA XARXA VIÀRIA TERRITORIAL IV CINTURÓ (CLAU CR), QUE INCORPORA LES PRESCRIPCIONS PRIMERA I SEGONA IMPOSADES EN L'ACORD DE LA CTUB DE 22 DE JULIOL DE 2015. EXPEDIENT TP202-2014-2 DE SERVEIS TERRITORIALS.

Primer. Aprovar la verificació del Text refós de la modificació puntual del Pla d’ordenació urbanístic municipal de Caldes de Montbui referent al sistema de comunicacions de la xarxa viària territorial IV cinturó (clau CR), que incorpora les prescripcions primera i segona imposades en l'acord de la CTUB de 22 de juliol de 2015.

Segon. Trametre a la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el document del text refós de la modificació puntual del Pla d’ordenació urbanístic municipal de Caldes de Montbui, referent al sistema de comunicacions de la xarxa viària territorial IV cinturó (clau CR), degudament diligenciat, per a la seva aprovació definitiva.

El punt s'aprova amb els vots a favor d'ERC, UPC i PPC i les abstencions de SC, CiU i PSC.

Darrera actualització: 22.07.2016 | 09:05