6 empreses privades col·laboren econòmicament amb la Festa Major 2007

Dimarts, 25 de setembre de 2007 a les 12:08
Amb aquesta novetat l'Ajuntament vol implicar el teixit comercial i industrial de Caldes en la Festa


Aquest dimarts dia 25 de setembre a les 10 del matí la Sala de Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Caldes ha acollit la signatura dels convenis de col•laboració econòmica per a la Festa Major 2007. I és que enguany, i com a novetat, el consistori ha plantejat la possibilitat a empreses privades de prendre part de la Festa Major com a col•laboradors.

 

En aquest sentit el Regidor de Cultura Josep Gaspar ha manifestat que cal compartir la responsabilitat de la Festa no només amb el teixit associatiu de la vila, sinó que també cal implicar-hi el teixit comercial i industrial ja que "la Festa Major és la festa de totes i tots". Gaspar s'ha mostrat satisfet per "haver iniciat una nova etapa que volem continuar l'any vinent, a ser possible, amb una major implicació de les empreses".

 

L'acte ha comptat amb la presència de l'Alcalde Jordi Solé, el Regidor de Cultura Josep Gaspar, el secretari de l'Ajuntament Manel Gómez i representants de les 6 empreses que col•laboraran enguany amb la Festa Major. 5 d'aquestes empreses han signat el conveni de col•laboració: el Sr. Francisco Sagalés en representació de l'empresa Sagalés, la Sra. Cristina Mosquera del Banc Sabadell-Atlántico, el Sr. Maurici Santaeugènia en nom de la Caixa Manlleu, el Sr. Josep Mª Pàrrega representant a Caixa Catalunya i la Sra. Mercè Villa de l'empresa de neteja Sufi-Valoriza.

 

Per altra banda, el Sr. Josep Puigdueta de la Caixa de Pensions ha entregat a l'Alcalde el comprovant del ingrés fet per a la Festa Major ja que aquesta entitat col•labora amb la seva aportació directament amb les activitats destinades a gent gran d'acord amb la política de la seva obra social.

 

Les 6 empreses han fet una aportació de 450 euros cadascuna i han mostrat la seva satisfacció per poder participar de la Festa Major de Caldes i la voluntat de donar una continuïtat a aquesta iniciativa.

 

L'Alcalde Jordi Solé ha tancat l'acte agraint la implicació de les 6 empreses en la vida de la vila i ha qualificat l'iniciativa de "pas endavant per millorar la nostra Festa Major posant en sintonia la societat civil, l'ens públic i el privat". També ha afirmat que "des del govern esperem que aquest primer pas sigui cada cop una passa més llarga en aquest projecte que tot just ha començat a caminar".

Darrera actualització: 05.03.2013 | 11:23