Unes 10.000 persones visiten la 31a edició de la Fira de Nadal de Caldes de Montbui

Dilluns, 5 de desembre de 2016 a les 13:15

Durant els dos dies de la Fira s’han repartit més de 3.000 litres de brou fet amb aigua termal i més de 1.500 racions de carn d’olla

Caldes de Montbui ha celebrat aquest cap de setmana la 31a edició de la Fira de Nadal amb un nou èxit de participació. L’organització calcula que unes 10.000 persones han visitat la Fira en el que ha estat un dels anys amb més afluència de públic. Les xifres, a més, avalen una de les principals novetats d’aquesta edició ja que, per primera vegada, s’ha repartit brou fet amb aigua termal durant els dos dies de la Fira. Així, l’olla més gran de Catalunya va començar ja la seva activitat divendres al vespre i durant dissabte i diumenge s’han repartit més de 3.000 litres de brou (unes 8.000 racions) i més de 1.500 racions de carn d’olla.

Una altra de les novetats de l’edició d’enguany ha estat el canvi en el recorregut ja que s’ha volgut apostar per endinsar la Fira cap al Pont Romànic. El regidor de Turisme, Isidre Pineda, ha afirmat que aquest canvi en el recorregut ha estat positiu i ha permès donar a conèixer encara més el barri més emblemàtic de la vila termal als visitants. A més, s’ha apostat per la plaça de Can Rius com a espai per a parades i Food Trucks i l’Espai Can Rius com a escenari d’activitats com el concert benèfic organitzat per l’Ajuntament i el Rotary Club que, a càrrec de l’Acadèmia 1750, ha permès recaptar 1.245 euros per a la investigació de la dermatomiositis juvenil.

Unes 130 parades han format part de la Fira de Nadal 2016 que s’ha complementat amb activitats paral•leles per a totes les edats, visites guiades i entrada gratuïta al Thermalia i a la Sala Delger o la recreació històrica, davant de Thermalia, de la Guerra Civil Espanyola.

Darrera actualització: 05.12.2016 | 13:18