Convocatòries de cursos i tallers de formació ocupacional per als mesos d'octubre i novembre 2016

Dimecres, 19 d'octubre de 2016 a les 12:47

L’Ajuntament organitza els següents cursos i tallers: “Prepara’t:neteja”; “Prepara’t:comerç/retail”; “Especialitza’t:atenció sociosanitària”; “Quina imatge dones a les entrevistes de feina?” i “Especialitza’t:logística”. Informació al Servei d’Ocupació: tel. 931151074- pfo@caldesdemontbui.cat

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, organitza la següent oferta formativa per als mesos d’octubre i novembre:

PREPARA’T: NETEJA (100 hores)
Acció orientada a persones interessades en formar-se en l’àmbit de la neteja adquirint coneixements tècnics per a treballar en centres sanitaris, oficines/locals i domicilis. Sessions orientades a treballar les competències i les noves tecnologies en la recerca de feina i l’experiència pràctica.
Dates previstes: Inici previst a l’octubre.
Sessió informativa i inscripcions: el 20 d’octubre a les 11 hores a Les Cases dels Mestres (2a planta-aula 2.6)
Preu: 10€

PREPARA’T COMERÇ/RETAIL (100 hores)
Acció formativa orientada a persones interessades en formar-se en l’àmbit de l’atenció, en l’àmbit del retail i el comerç de proximitat, adquirint coneixements tècnics en la comunicació orientada a les vendes i les eines més adients per donar una bona atenció al públic, treballant les sessions de forma pràctica.
Dates previstes: Inici el 2 de novembre
Sessió informativa i inscripcions: 19 d’octubre a les 11 hores a Les Cases dels Mestres a Les Cases dels Mestres (2a planta-aula 2.6)
Preu: 10€

ESPECIALITZA’T: ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA “Alzheimer: abordatge i tractament”
Tallers monogràfics orientats a professionals del sector sociosanitari en situació de desocupació que vulguin reciclar els seus coneixements adquirint formació especialitzada en l’Alzheimer (característiques de la malaltia, els trastorns de conducta, pactes d’actuació, etc).
Dates previstes: 3 de novembre de 2016, de 9 h a 14 h
Inscripcions: a La Piqueta (c/ Doctor Delger,5)

TALLER “QUINA IMATGE DONES A LES ENTREVISTES DE FEINA?”
La cura de la imatge a la recerca de feina: imatge personal, habilitats socials i saber estar, comunicació no verbal... Treu el màxim partit a la teva imatge i millora els resultats a la recerca de feina, aprèn els trets bàsics per tenir cura de la teva imatge i saber com mostrar el millor de tu a les empreses que cerquen candidats.
Dates previstes: 17 i 29 de novembre de 2016
Inscripcions: de dilluns a divendres, de 10 h a 14 h a La Piqueta (c/ Doctor Delger,5). Les places són limitades

TALLER “ESPECIALITZA’T: LOGÍSTICA”
Tallers monogràfics orientats a professionals del sector logístic en situació de desocupació que vulguin reciclar els seus coneixements adquirint formació especialitzada en temàtiques com el Lean Managment, nous sistemes avançats de gestió de comandes, etc.
Dates previstes: 15 de desembre de 2016, de 9 h a 14 h.
Inscripcions: a La Piqueta (c/ Doctor Delger,5)

Més informació:
La Piqueta
c/ Doctor Delger,5
93 862 70 25
93 115 10 74
pfo@caldesdemontbui.cat
www.caldesdemontbui.cat

Darrera actualització: 21.11.2016 | 08:55