L’efecte Mentoria calderí, un exemple a seguir

Divendres, 30 de novembre de 2018 a les 00:00

Caldes presenta el seu projecte de Mentoria a la Jornada de Bones Pràctiques d’Intervenció amb Immigració i Interculturalitat

Caldes de Montbui va presentar ahir el projecte de Mentoria que promou l'Ajuntament en el marc de la III Jornada de Bones Pràctiques amb Immigració i Interculturalitat, dedicades al tema “Conèixer i compartir trajectòries de vides”.

La informació va ser traslladada de primera mà a càrrec de la tècnica d’Immigració, Àngels Oliveras, acompanyada de Montserrat Garcia, mentora, i el jove mentorat Aamir.

El projecte va ser rebut amb molt interès per l’auditori i alguns ajuntament ja han expressat el seu interès en aprofundir sobre el mètode calderí.

El projecte Mentoria

El projecte de Mentoria a Caldes és un projecte de prevenció dirigit als infants i joves estrangers que acaben de ser reagrupats. Els mentors els fan un acompanyament d'una durada mínima d'un any, per ajudar-los en les seves necessitats, a conèixer millor el poble, i ser un referent per a ells

La Mentoria ha demostrat la seva efectivitat en altres municipis i països en la millora de les habilitats socials i cognitives, el benestar emocional i el desenvolupament d’una identitat positiva. Millors resultats acadèmics, millors relacions amb altres adults i, fins i tot, menys consum de substàncies entre els joves que han tingut una relació d’una certa durada amb un mentor, en són alguns dels resultats observats.

Darrera actualització: 30.11.2018 | 13:03