L’Ajuntament i la UCIC signen un nou conveni de col·laboració per continuar dinamitzant el comerç local els propers 4 anys

Dijous, 31 de març de 2022 a les 00:00

El conveni preveu una subvenció anual de més de 40.000 € fins el 2025 per finançar les diferents accions i campanyes de dinamització i promoció dels comerços del municipi

La Unió de Comerciants i Industrials de Caldes de Montbui (UCIC) i l’Ajuntament renoven el conveni de col·laboració que ha de permetre continuar amb les accions de promoció i dinamització del comerç local. El nou acord té una vigència de dos anys prorrogable dos anys més. A grans trets, és una continuació del conveni que estava vigent fins ara però actualitza la quantia de la subvenció anual destinats al programa de dinamització comercial Caldes Centre Comercial, vigent des del 2004. En aquest sentit, les dues parts refermen la seva aposta pel foment del comerç de proximitat i per la transformació del nucli urbà en un centre comercial urbà a cel obert al servei dels ciutadans del municipi.

L'alcalde, Isidre Pineda, presenta el nou conveni.

El president de la UCIC, Xavier Abel, valora el nou acord.

La regidora de Comerç, Carme Germà, presenta els detalls del nou conveni.

El nou acord passa dels 35.000 € previstos en l’anterior conveni als 42.000 € de subvenció per aquest 2022. Una quantitat que s’incrementarà automàticament en 1.000 € durant els següents anys, fins arribar als 45.000 € de subvenció el 2025. Aquests diners, tal com estableix el conveni, han de permetre sufragar com a màxim el 90% del cost total anual de les accions de dinamització comercial. El 10% restant l’ha de sufragar la pròpia UCIC.

Les accions que preveu el conveni estan associades directament a tirar endavant diverses polítiques de dinamització comercial del municipi. Entre d’altres, preveu impulsar diverses accions de comunicació i d’innovació tecnològica i comercial, actualitzar la informació de la web de Caldes Centre Comercial, o també dur a terme accions de formació i professionalització comercial de treballadors, gestors i propietaris dels comerços. El conveni, també recull la realització de diverses campanyes promocionals específiques, com les de Nadal, o la realització de fires i d’esdeveniments comercials, o bé, la participació d’establiments del municipi a altres fires generals o sectorials.  

Darrera actualització: 31.03.2022 | 11:21